CDSound

Ozvučíme, osvítíme

CD Sound Zprostředkovatelská Agentura – ZAK PRODUCTION

Zprostředkovatelská Agentura – ZAK PRODUCTION

Email Tisk PDF

Karel Bláha Vás zve na hudebně zábavný pořad.

Zábavný program,který uvádí zpěvák a moderátor Karel Bláha s jedním hostem pořadu.

 

Karel Bláha uvádí: Jiřího Krampola, Karla Fialu (Limonádový Joe), Milana Pitkina, Jolanu Smyčkovou, Galla Macků, Martu Tauberovou

Karel-BlahaKarel Bláha

Karel Bláha je univerzálním zpěvákem.Profesionálem je v operetních áriích, ve světově známých titulech vystupoval po celé Evropě, jeho repertoár je však více než rozmanitý. Od operet sahá k muzikálovým rolím, popu i církevní hudbě. Při interpretacích využívá své znalosti německého a italského jazyka.

Vystupoval po více než 25 let jako první sólista v největším operetním a muzikálovém divadle v České republice - Hudebním divadle Karlín.

Mezi jeho role patřily ty nejznámější postavy z operet i muzikálů, mimo jiné ústřední postava v operetě Paganini, titulní role Jima v Rose Mary, hlavní postava Su Čong v Zemi úsměvů, hlavní hrdina Bolo v Polské krvi či Eisenstein v operetě Netopýr. V oblasti muzikálů vystupoval například v představeních West Side Story, My Fair Lady, Oklahoma, Rock Musical, Orfeus a Euridika a dalších.

J-KrampolJiří Krampol

Jiří Krampol je český herec a moderátor.Jedná se o známého dabingového herce,který dabuje filmy, ve kterých hraje Jean Paul Belmondo a  také dabuje komika Louis de Funese.

Od roku 1983 člen divadla Semafor v Praze. V roce 1997-2005 vystupoval v televizi se zábavným pořadem : Nikdo není dokonalý.

K-FialaKarel Fiala (*1925)

Karel Fiala (Limonádový Joe) je český filmový herec, operní,operetní a muzikálový pěvec, tenorista.Dlouholetý člen Karlínského divadla. Zpívá melodie R.Fimla, F.Lehára, O.Nedbala, K.Hašlera. Nabízí veselé povídání o natáčení filmu Limonádový Joe a historky z divadla.

PitkinMilan Pitkin

Milan Pitkin (vlastním jménem Milan Křivský)  svérázný a nesmělý vypravěč všedních historek a vtipů se stal v současnosti jedním z nejoblíbenějším bavičů v českých domácnostech a hospůdkách. Od roku 2000 se objevuje na televizních obrazovkách a pravidelně vystupuje s Ivanem Mládkem v nejsledovanější zábavné show na českých obrazovkách Country estráda.

Jolana-SmyckovaJolana Smyčková

Jolana Smyčková, herečka, zpěvačka a dabérka, absolventka hudebně dramatického odd. Státní konzervatoře v Praze (1999). Od r. 2002 angažmá v divadle SEMAFOR Práce v dabingu  v rozhlase. Hostování v divadle Skelet-swingový muzikál Zasněžená romance (Vivian Dawnova) . Vidět ji můžete v Severočeském divadle opery a baletu Ústí nad Labem, kde ztvárnila roli Irena Molloyové v muzikálu Hello Dolly!

Galla-MackuGalla Macků

Vlastním jménem Inka Develová je sólistka Hudebního divadla v Karlíně, kde hraje a zpívá již 30 let. Zpívá operu a operety, účinkuje v muzikálech (Rose Marie, Manon Lescaut, My Fair Lady, Hello Dolly, Polská krev, Veselá vdova).

M-TauberovaMarta Tauberová

Marta Tauberová- zpěvačka, vystudovala operní zpěv na Soukromé pěvecké konzervatoři v Praze. Kromě pedagogické činnosti, působí jako aktivní koncertní pěvkyně. Interpretuje zejména romantickou a veristickou vokální tvorbu, v posledních letech i současnou italskou píseň, např. písně od A. Bocceliho. Zpívá pro milovníky hezkých melodií, které se dříve hrály v noblesních kavárnách (Besame Mucho,Už dávno nejsem dítě,Ty mě smíš i lhát,Shadow Of Your Smile,Caruso apod.).

CD Sound - firemní večírky, jukeboxy, nahrávací studio, video projekce